Hydro Facial

Je huid in topconditie brengen? Maak kennis met de Hydro-facial! Deze innovatieve behandeling is de nieuwste sensatie op het gebied van reiniging, hydratatie en versteviging. Deze behandeling combineert hydrodermabrasie (dubbele peeling), elektroporate, LED en laagfrequente elektrotherapie.

medische peeling - looks by dana
Chemische peeling
Chemische peeling

Medisch gediplomeerde experte

Behandeling met resultaat

De beste producten

1. CLEAN (hydrodermabrasie)

CLEAN is de eerste stap van de hydro-facial behandeling waarbij dode huidcellen, verstopte poriën en onzuiverheden worden verwijderd met een speciale behandeltip. De tip heeft een sterke vacuüm zuigkracht waarbij fruitzuren, peptides, hyaluronzuur en andere hoogwaardige ingrediënten de huid in worden gesluisd. Tegelijkertijd exfolieert het de huid en zorgt het ervoor dat de collageensynthese wordt gestimuleerd.

2. INFUSE (elektrotherapie + LED)

De tweede stap in de hydro-facial behandeling is INFUSE. Tijdens INFUSE, zal er met een speciaal elektroporatie handstuk, tijdelijke openingen worden gecreëerd naar de cellen. Dit om het unieke ONA serum wat zeer geconcentreerd is, diep de huid in te sluizen. Tegelijkertijd heeft het LED-licht een anti-aging en kalmerend effect.

3. WORKOUT (laagfrequente elektrotherapie)

Tijdens de laatste stap: WORKOUT, wordt met een speciaal handstuk laagfrequente elektrotherapie toegepast als workout voor de huid. Door de gelaatsspieren te laten aanspannen en ontspannen, worden gezichtscontouren effectief verbeterd.

De Hydro Facial is een niet-invasieve, pijnloze en direct zichtbare behandeling die geschikt is voor alle huidtypen

Surprise! Looks by Dana Cadeaubon

Share
the
Look

Cadeautip voor elke gelegenheid. Geef ons een seintje en wij maken de cadeaubon op voorhand voor u klaar

Looks by Dana

Lommelsesteenweg 308
3970 Leopoldsburg

Vragen?